Kom i gang

Vi har samlet den vigtigste viden for dig, som gerne vil fremme cykling på arbejdspladsen. Læs om hvorfor arbejdspladsen er en ideel platform for cykelfremme, hvilke tiltag der virker, de væsentligste regler i forbindelse med cyklen og om Cykelvæksthusets individuelle rådgivning til virksomheder.

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Skatteregler

Moving People og Gate 21 har udarbejdet en pjece, som giver et overblik over, hvilke beskatningsregler I skal have styr på for at fremme cykling på jeres arbejdsplads.

Læs mere

Mere cykling i mindre virksomheder

Det kan lyde flot, når de store virksomheder skaber cykelvenlige rammer. Men hvad gør man som mindre virksomhed, der måske bor i lejede lokaler og ikke har de store midler? Læs hvordan I med enkle midler kan gøre det nemt for medarbejderne at vælge cyklen.

Læs mere

Faciliteter på din arbejdsplads

I artiklen her kommer vi med inspiration til, hvordan I kan gøre jeres arbejdsplads mere cykelvenlig ved at tilbyde gode fysiske rammer.

Gå til artiklen

Transportvaneundersøgelse for virksomheder og arbejdspladser

Gennem udarbejdelse af en transportundersøgelse kan en arbejdsplads eller virksomhed med
udgangspunkt i viden og data sætte transport på dagsordenen og målrettet iværksætte tiltag og
udarbejde politikker for transport

Gå til artiklen