Udbyderkatalog

Firmacykler og leasing-løsninger, levering på cykel, cykelservice, ladcykelproducenter, cykelinventar og rådgivning - der findes mange gode løsninger i dag.

Cykelvæksthuset har inviteret udbydere og producenter af cykelløsninger til virksomheder til selv at præsentere deres tilbud. Udbydere og tiltag, som vises i udbyderkataloget, er ikke anbefalet eller yderligere undersøgt af Cykelvæksthuset.

Ladcykelproducenter og udbydere

Gå til oversigten

Levering på cykel

Gå til oversigten

Cykelservice

Gå til oversigten

Firmacykler og leasing-løsninger

Gå til oversigten

Cykel- og byrumsinventar og rådgivning

Gå til oversigten

Skal din virksomhed med i udbyderkataloget?

Hvis du sender information om din virksomhed og link til relevant hjemmeside til os, så undersøger vi, om tiltaget falder inden for oversigtens formål.

Send information og link til cykelvaeksthuset@cyklistforbundet.dk

Læs også

Gratis rådgivning og sparring

Ønsker I sparring og rådgivning om cykelfremme skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov? Få et af Cykelvæksthusets særlige rådgivningsforløb - ganske gratis.

Læs mere her

Faciliteter på din arbejdsplads

I artiklen her kommer vi med inspiration til, hvordan I kan gøre jeres arbejdsplads mere cykelvenlig ved at tilbyde gode fysiske rammer.

Gå til artiklen

Kampagner motiverer til cykling

Danmarks største motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE får hvert år tusindvis af medarbejdere op på cyklerne. Kampagner er et vigtigt skridt i vaneændringen, da det skaber en indre motivation hos deltageren.

Læs mere