Cykelvæksthusets rådgivning

Ønsker I rådgivning om cykelfremme, der er skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov? Det kan vi hjælpe med.

Cykelvæksthuset tilbyder individuel rådgivning, inspiration og sparring for virksomheder og offentlige institutioner. Med udgangspunkt i jeres behov støtter vi jer i arbejdet med at gøre det nemt og attraktivt for medarbejderne at vælge cyklen til og fra arbejde – og vi hjælper jer med at afklare, om ladcykler eller almindelige cykler kan spille en (større) rolle i jeres opgaveløsning.

Med en certificering som cykelvenlig arbejdsplads bliver det tydeligt for både medarbejdere og omverden, at I tager samfundsansvar for den grønne omstilling, og for medarbejdernes sundhed.Trine Stig Mikkelsen, daglig leder af Cykelvæksthuset

Vi tilrettelægger rådgivningen på baggrund af en uforpligtende inspirationssamtale og med udgangspunkt i arbejdspladsens konkrete rammer, behov og potentialer.


Følgende elementer kan eksempelvis indgå i rådgivningen:

  • Transportvaneundersøgelse
  • Rådgivning om fysiske faciliteter
  • Certificering som Cykelvenlig Arbejdsplads
  • VI CYKLER TIL ARBEJDE-minikampagne
  • Rådgivning om kommunikation og forankring i organisationen
  • Rådgivning om valg af løsninger og udbydere


Book et inspirationsmøde

Ønsker I et inspirationsmøde, eller vil I gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde?
Skriv til cykelvaeksthuset@cyklistforbundet.dk eller ring til Trine Stig Mikkelsen på 40 70 83 58.

Læs også

Det gør andre

Få inspiration fra virksomheder, der arbejder målrettet med at erstatte bilture med cykelture - enten via medarbejdernes transport til og fra arbejde eller ved at bruge fx ladcyklen som en del af opgaveløsningen.

Læs mere

Viden

Der er store gevinster ved at fremme cykling i virksomhederne. Vi har samlet den vigtigste viden og nyeste forskningsresultater om effekterne på sundhed, trængsel og klima - og de økonomiske besparelser.

Læs mere

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten