Cykelvæksthusets rådgivning

Ønsker I gratis rådgivning om cykelfremme, der er skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov? Det kan vi hjælpe med.

Cykelvæksthuset tilbyder individuel rådgivning, inspiration og sparring for et antal virksomheder årligt - ganske gratis. Med udgangspunkt i jeres behov støtter vi jer i arbejdet med at gøre det nemt og attraktivt for medarbejderne at vælge cyklen til og fra arbejde – og vi hjælper jer med at afklare, om ladcykler eller almindelige cykler kan spille en (større) rolle i jeres opgaveløsning.

Med en certificering som cykelvenlig arbejdsplads bliver det tydeligt for både medarbejdere og omverden, at I tager samfundsansvar for den grønne omstilling, og for medarbejdernes sundhed.Trine Stig Mikkelsen, daglig leder af Cykelvæksthuset

Vi tilrettelægger al rådgivning på baggrund af en uforpligtende inspirationssamtale og med udgangspunkt i virksomhedens konkrete rammer, behov og potentialer.


Følgende elementer kan eksempelvis indgå i et rådgivningsforløb:

  • Transportvaneundersøgelse
  • Rådgivning om fysiske faciliteter
  • Certificering som Cykelvenlig Arbejdsplads
  • VI CYKLER TIL ARBEJDE-minikampagne
  • Udlån af elcykler
  • Rådgivning om kommunikation og forankring i organisationen
  • Rådgivning om valg af løsninger og udbydere


Book et inspirationsmøde

Ønsker I et inspirationsmøde, eller vil I gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde?
Skriv til cykelvaeksthuset@cyklistforbundet.dk eller ring til Trine Stig Mikkelsen på 40 70 83 58.

Læs også

Det gør andre

Få inspiration fra virksomheder, der arbejder målrettet med at erstatte bilture med cykelture - enten via medarbejdernes transport til og fra arbejde eller ved at bruge fx ladcyklen som en del af opgaveløsningen.

Læs mere

Viden

Der er store gevinster ved at fremme cykling i virksomhederne. Vi har samlet den vigtigste viden og nyeste forskningsresultater om effekterne på sundhed, trængsel og klima - og de økonomiske besparelser.

Læs mere

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten