Cykelvæksthusets rådgivning

Ønsker I gratis rådgivning om cykelfremme, der er skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov? Det kan vi hjælpe med.

Cykelvæksthuset tilbyder individuel rådgivning, inspiration og sparring for et antal virksomheder årligt - ganske gratis. Med udgangspunkt i jeres behov støtter vi jer i arbejdet med at gøre det nemt og attraktivt for medarbejderne at vælge cyklen til og fra arbejde – og vi hjælper jer med at afklare, om ladcykler eller almindelige cykler kan spille en (større) rolle i jeres opgaveløsning.

En tredjedel af danske lønmodtagere kunne godt tænke sig at cykle noget mere.Trine Stig Mikkelsen, daglig leder af Cykelvæksthuset

Vi tilrettelægger al rådgivning på baggrund af en uforpligtende inspirationssamtale og med udgangspunkt i virksomhedens konkrete rammer, behov og potentialer.


Følgende elementer kan eksempelvis indgå i et rådgivningsforløb:


Book et inspirationsmøde

Ønsker I et inspirationsmøde, eller vil I gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde?
Skriv til cykelvaeksthuset@cyklistforbundet.dk eller ring til Trine Stig Mikkelsen på 40 70 83 58.

Læs også

Det gør andre

Få inspiration fra virksomheder, der arbejder målrettet med at erstatte bilture med cykelture - enten via medarbejdernes transport til og fra arbejde eller ved at bruge fx ladcyklen som en del af opgaveløsningen.

Læs mere

Viden

Der er store gevinster ved at fremme cykling i virksomhederne. Vi har samlet den vigtigste viden og nyeste forskningsresultater om effekterne på sundhed, trængsel og klima - og de økonomiske besparelser.

Læs mere

Hvad virker godt?

Bliv klogere på de veje, som I kan gå, for at styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten