Kom i gang

Vi har samlet den vigtigste viden for dig, som gerne vil fremme cykling på arbejdspladsen. Læs om hvorfor arbejdspladsen er en ideel platform for cykelfremme, hvilke tiltag der virker, de væsentligste regler i forbindelse med cyklen og om Cykelvæksthusets individuelle rådgivning til virksomheder.

Hvad virker godt?

Bliv klogere på de veje, som I kan gå, for at styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten

Udbyderkatalog

Leasing- og lånecykler, levering på cykel, cykelservice og ladcykelproducenter. Cykelvæksthuset har samlet en oversigt over udbydere af cykelløsninger til virksomheder.

Gå til udbyderkataloget

Er din arbejdsplads cykelvenlig?

Tag testen og se, om din arbejdsplads er cykelvenlig.

Tag testen

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Gratis rådgivning og sparring

Ønsker I sparring og rådgivning om cykelfremme skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov? Få et af Cykelvæksthusets særlige rådgivningsforløb - ganske gratis.

Læs mere her

Regler

Hvilke regler gælder, hvis man vil styrke medarbejdernes mulighed for at cykle? Vi har samlet de væsentlige.

Gå til oversigten

Nemme skridt for mindre virksomheder

Det kan lyde flot, når de store virksomheder med mange medarbejdere skaber cykelvenlige rammer. Men hvad gør man som mindre virksomhed, der måske bor i lejede lokaler og ikke har de store midler? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan I med enkle midler kan gøre det nemt for medarbejderne at vælge cyklen.

Læs mere

Faciliteter på din arbejdsplads

I artiklen her kommer vi med inspiration til, hvordan I kan gøre jeres arbejdsplads mere cykelvenlig ved at tilbyde gode fysiske rammer.

Gå til artiklen