Kom i gang

Vi har samlet den vigtigste viden for dig, som gerne vil fremme cykling på arbejdspladsen. Læs om hvorfor arbejdspladsen er en ideel platform for cykelfremme, hvilke tiltag der virker, de væsentligste regler i forbindelse med cyklen og om Cykelvæksthusets individuelle rådgivning til virksomheder.

Udbyderkatalog

Leasing- og lånecykler, levering på cykel, cykelservice og ladcykelproducenter. Cykelvæksthuset har samlet en oversigt over udbydere af cykelløsninger til virksomheder.

Gå til udbyderkataloget

Gratis rådgivning og sparring

Ønsker I sparring og rådgivning om cykelfremme skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov? Få et af Cykelvæksthusets særlige rådgivningsforløb - ganske gratis.

Læs mere her

Hvad virker godt?

Bliv klogere på de veje, som I kan gå, for at styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Regler

Hvilke regler gælder, hvis man vil styrke medarbejdernes mulighed for at cykle? Vi har samlet de væsentlige.

Gå til oversigten

Få nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om ny viden, stærke cases og effektive redskaber til at fremme cykling i jeres virksomhed – både når det handler om transport af medarbejdere, varer og opgaver.

Gå til tilmeldingen